GRAFISK DESIGN

Jeg tilbyder:

  • Logo design
  • Grafisk design til tryksager
  • Grafisk design til digital brug
  • Webdesign i WordPress

Det visuelle udtryk er det altafgørende førstehåndsindtryk af din virksomhed, som sætter præg på, hvordan kunden oplever din forretning. Derfor er det vigtigt, at du har en attraktiv visuel identitet, som fanger kundens opmærksomhed.

 

Interaktive indlæg på sociale medier, attraktive logoer og visuelt materiale til dit brand er med til at skille dig ud fra resten af flokken.

PRISER PÅ GRAFISK DESIGN

Sofie Martine studio - Kochs Kaffebar trifold folder

Få skabt det altafgørende førstehåndstryk med et gennemført design

GRAFISK DESIGN

Det er ikke altid nemt at passe ind i en boks. Det kan også være tilfældet, når man køber digitale pakkeløsninger. Så lad os tage en uforpligtende samtale og finde ud af, hvad dine behov til en samarbejdspartner er.

GRAFISK

PORTFOLIO

Nedenunder ses nogle af mine grafiske opgaver, jeg har løst for forskellige kunder. Ønsker du en pris på grafisk design? Kontakt mig allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Logo design

Sofie Martine studio - Privat pasningsordning Stampe logo

Trykt design

Sofie Martine studio - We Feat fotografering

Har du brug for professionel hjælp til fotografering eller sociale medier?

HELE PALETTEN

Har du lyst til en uforpligtende snak, et kaffemøde eller et tilbud på hele paletten? Kontakt mig allerede i dag, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

FOTOGRAFISK

PORTFOLIO

Inde i mit fotografiske portfolio kan du se et udpluk af de fotografiske opgaver, jeg har løst for forskellige kunder.

SOCIALE

MEDIER

Inde på denne side ses nogle af mine kundeprofiler før/efter jeg tog over og skabte en rød tråd med kontinuerlige opslag.

Skal vi ses til en kaffe?

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed? Tøv ikke med at tag kontakt til mig, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, og vi kan tage et helt uforpligtende møde.

Følg med på Facebook og Instagram

Over på mine sociale platforme sørger jeg for, at du hele tiden er opdateret på de nyeste trends og tendenser på sociale medier. Jeg giver tips og tricks til, hvordan du selv kan give dine konti et spark i den rigtige retning.