FOTOGRAFERING

Jeg tilbyder:

  • PORTRÆT
  • GRAVID
  • NYFØDT, FAMILIE & PAR
  • LOKATION
  • PRODUKT

Til professionelle eller særlige begivenheder

SAMLER DU OGSÅ PÅ GODE MINDER?

Ønsker du fotografering af produkter til din virksomhed, dit menukort eller måske af din næste kollektion? Eller ønsker du rent privat flere stemningsbilleder af dine børn, der leger på stranden eller driller hinanden i aftensolen?

FOTOGRAFISK

PORTFOLIO

Nedenunder ses nogle af mine fotografier fra forskelige kunder. Ønsker du fotografering til en special anledning? Kontakt mig allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Sofie Martine studio - We Feat fotografering

Har du brug for professionel hjælp til grafisk design eller sociale medier?

HELE PALETTEN

Har du lyst til en uforpligtende snak, et kaffemøde eller et tilbud på hele paletten? Kontakt mig allerede i dag, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Har du lyst til en uforpligtende snak, et kaffemøde eller et tilbud på hele paletten? Kontakt mig allerede i dag, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

GRAFISK

PORTFOLIO

Inde i mit grafiske portfolio kan du se et udpluk af de grafiske opgaver, jeg har løst for forskellige kunder.

SOCIALE

MEDIER

Inde på denne side ses nogle af mine kundeprofiler før/efter jeg tog over og skabte en rød tråd med kontinuerlige opslag.

Skal vi ses til en kaffe?

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed? Tøv ikke med at tag kontakt til mig, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, og vi kan tage et helt uforpligtende møde.

Følg med på Facebook og Instagram

Over på mine sociale platforme sørger jeg for, at du hele tiden er opdateret på de nyeste trends og tendenser på sociale medier. Jeg giver tips og tricks til, hvordan du selv kan give dine konti et spark i den rigtige retning.