FAQ

Nedenunder har jeg samlet de typiske spørgsmål, der går igen i indbakken. Har du yderligere spørgsmål til en service, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller om jeg kan tilbyde noget, som ikke står beskrevet på hjemmesiden, så er du meget velkommen til at sende mig en mail.

Sofie Martine studio - Grav7Bistro fotografering

FAQ: Grafisk Design

Jeg kan løse de fleste grafiske opgaver. Om det er en powerpoint til mødet med bestyrelsen, salgsmateriale til den forestående messe eller re-branding af hele virksomheden. Jeg løser det for dig!

Jeg gør altid mit for at levere inden for din deadline. Simple opgaver løses selvfølgeligt hurtigere end store opgaver.

Ingen opgave er ens, og derfor er det også svært at give en konkret pris, inden jeg har hørt, hvad din opgave omhandler. Jeg kan dog garantere, at du altid vil blive mødt med en konkurrencedygtig pris på det produkt, du efterspørger.

FAQ: Fotografering

Ja. Jeg tager billeder til bryllup, konfirmationer, barnedåb, navngivningsfester, runde fødselsdage. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne.

Du får altid filerne sendt i en Dropbox, og har 14 dage til at få dem downloadet, inden filen udløber. Ønsker du nogle billeder printet, bliver de leveret til din adresse eller nærmeste pakkeshop.

Normalvis gennemgår jeg billederne inden for 48 timer, men i visse tilfælde kan det tage lidt længere tid. Jeg er enkelt mand i virksomheden, men giver altid besked, hvis det skulle ramme ind i fx ferie eller lignende.

FAQ: Sociale Medier

Ja, jeg sørger for at poste kontinuerligt content på dine platforme. Jeg arbejder primært med Instagram og Facebook. Så i stedet for at se arbejdet med sociale medier som en sur pligt, kan du læne dig tilbage, eller bruge mere tid på det, du er god til.

Jeg har flere pakker, fordi hver kunde har forskellige behov. Alle pakker inkluderer skræddersyet content strategi og tekstforfatning samt administration af dine sociale medier.

Selvfølgelig. Det kan være svært at passe ind i en boks. Det gælder også, når man køber digitale pakkeløsninger. Derfor er jeg altid åben over for at komme med et prisforslag på netop dét, du ønsker.

Der er ikke et konkret tal på, hvor mange opslag der kommer op ugentligt/månedligt. Som udgangspunkt kommer der opslag op hver 2. eller hver 3. dag.

Kontakt mig

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe din forretning på rette spor, har du spørgsmål til mine services eller ønsker du et kaffemøde? Send mig en besked, så vender jeg tilbage.