MODE

WIDE PANTS

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd 01

Body: Y.A.S (similar)
Suede jacket: Pieces
Wide pants: Sparkz
Bag: Karen by Simonsen
Sandals: Joie

I dag er jeg en tur i Roskilde for at arbejde for Cocio i forbindelse med Roskilde Festival. Jeg ankom faktisk i går morges, hvor jeg havde en 12-timers vagt, og det samme har jeg i dag, inden jeg i aften tager hjem til Aalborg igen. I morgen skal jeg nemlig til Nibe Festival med det dejligste selskab bestående af Charlotte Caroline og Nikoline, og jeg håber på at kunne få skudt nogle super cool billeder derude! Det bliver nogle super travle dage, men jeg nyder det i fulde drag.

Today I’m in Roskilde to work for Cocio. I actually arrived yesterday morning, where I had a 12-hour guard, as I also have today before I’m going back to Aalborg again. Tomorrow I’m going to Nibe Festival in the best company consisting of Charlotte Caroline and Nikoline, and I hope to take some super cool outfit pictures there. I’m so busy at the moment, but I really enjoy it.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd 02Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd 03

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *