FRANKRIG,  REJSER

Vores første dag i Paris


Top & shorts AMERICAN DREAMS / Solbriller RAY-BAN / Taske OTHER STORIES / Sandaler STEVE MADDEN

Jeg har i dag været iført mit nye blonde sæt fra American Dreams, som jeg lige akkurat nåede at få ind ad døren i tide til at pakke det med i min kuffert, og jeg er så vild med det. Jeg elsker, at det er så oversized og løst, så  Christina og jeg har udforsket byen på gåben i dag, og vi har virkelig fået gået Paris tyndt i løbet af dagen. 

Vi har spist macasoons fra Ladurée (og jeg har shoppet lidt ekstra, som jeg kan tage med hjem), og så har vi selvfølgelig også shoppet en smule. Jeg er så vild med Paris! Behøver jeg at sige mere?

1293227_201697124730691_sbig.jpg
1293227_201697124730582_sbig.jpg
1293227_201697124730441_sbig.jpg

Bar La Vue

Vi sluttede dagen af på Bar La Vue på 33. etage med blåbær mojito, lidt snacks og udsigt til Eiffeltårnet, og jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre måde at slutte dagen af på. Jeg mener, se lige den udsigt!

Og så skal jeg i øvrigt lige huske at nævne, at vores rejse er bestilt igennem TravelBirds Tilbudsrejser (reklamelink), og det er slet ikke sidste gang, jeg benytter mig af deres gode tilbud. Faktisk sidder jeg allerede lige nu og drømmer mig væk til en destination til Thailand, de har på bud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *