COMWELL KELLERS PARK,  EVENTS

WELLNESS + NEW YEARS EVE

Jacket: Dolomite at Valentin Brands

Hej piger. Som I måske ved, var jeg taget til Comwell Kellers Park med min søde kæreste for at fejre nytår. Det er tredje gang, jeg besøger Kellers Park i år, og det er altid en fornøjelse. Jeg nyder det hver gang, men denne gang var der en helt speciel stemning over stedet. Alle snakkede med hinanden, ønskede godt nytår og godmorgen til morgenbuffeten. Jeg håber, at I kan mærke stemningen igennem billederne, og ellers har jeg en video klar til jer i morgen! Enjoy 🙂

Hi girls. As you may know I went to Comwell Kellers Park with my sweet boyfriend to celebrate New Year. It’s the third time I visit Kellers Park this year, and it’s always a pleasure. I enjoy it every single time, but this time there was a very special atmosphere at the hotel. Everyone talked with each other, wished happy New Year and said good morning to the breakfast buffet. I hope that you can also feel the atmosphere through my pictures, and otherwise I have a video ready for you tomorrow. Enjoy!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *