KØBENHAVN

Vlog fra min weekend tur til København

Hej piger. Jeg har endelig haft tid til at få uploadet et par videoer mere til min Youtube kanal, som jeg gerne vil have skudt lidt flere videoer til, så det ikke bare bliver én om måneden, som det førhen har været med mine rejse videoer. Denne gang har jeg klippet lidt sammen fra min weekend i København hos min søde veninde @CharlotteCaroline. Må I have en helt fantastisk dag!

Hi girls. Finally I’ve had time to upload a few more videos for my Youtube channel, which I’ll like to make more of, so it isn’t just one per month from when I’m traveling. This time I’ve made a video from my weekend in Copenhagen visiting my sweet friend @CharlotteCaroline. May you have a lovely day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *