MAD & DRIKKE

WE FEAT

Lunch at We Feat, Boulevarden Aalborg

Lørdag aften i sidste uge var min kæreste og jeg til lancering hos We Feat, som lige har åbnet på Boulevarden i Aalborg, og søndag var jeg derinde igen med min veninde Sabrina, som jeg også var ude at tage outfit billeder med. Jeg nyder at sætte mig ind på en café og se bylivet passere udenfor, mens jeg sidder og arbejder på min computer og nyder en kop latte, og det er muligheden hos We Feat med de store glasruder der vender lige ud mod gadelivet. Det var dog ikke på agendaen i søndags, der skulle vi ind og have en frokost, og valget faldt på en chopped salat med falaffel og cashewnødder som topping, men i dag vil jeg tage ind og nyde en kaffe, inden jeg hopper på bussen mod Frederikshavn og besøger mine forældre.

Da jeg var i New York for godt 2 år siden gik vi meget på salatbar og bestilte en chopped salad. Det gik ud på, at man valgte sit fyld i salaten, og så blev det hele hakket i stykker og blandet sammen i en skål. Det fik jeg måske ikke beskrevet vildt lækkert, men det var det! We Feat er inspireret af caféerne i New York, og derfor blev jeg også rigtig glad, da jeg så, at det er på samme måde, We Feat laver deres salater, bortset fra at man først vælger alt det grønne, og derefter vælger sin topping.

Saturday I went to the launch of We Feat, which has just opened on Boulevarden 12 in Aalborg. Sunday I went there again with my friend Sabrina, who I also went out to take outfit pictures with. I like sitting in a cafe watching the city life pass outside while I’m working on my computer and enjoying a cup of latte, and that is possible at We Feat with the large windows facing towards the street life. That wasn’t on the agenda Sunday, but instead we had a bowl of salad for lunch. I chose a chopped salad with falaffel and cashew nuts, but today I wanna go have a coffee before I’m going to visit my parents.

When I went to New York two years ago we often ate lunch and dinner at salad bars and always ordered chopped salads. You chose all the filling you wanted, and they they chopped it into smaller pieces and mixed it all together in a bowl, and it was so delicious! We Feat is inspired by the cafes in New York, so I got really happy when I saw that they’re also making chopped salad.

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *