FAMILIELIV

Vores lille bademus

Badekar ROTHO

Han nyder at blive lullet fra side til side i badekaret.

REKLAME for Jollyroom | Vi har desværre haft nogle ret hårde dage med lille Magnus den seneste uge. Fra han var 2 uger gammel, har han døjet med forstoppelse, så vi har måtte hjælpe ham på rette ved med afføringsmiddel. Det virker så forkert at fylde sådan noget i hans kost, når han er så lille. Men det har simpelthen været den eneste løsning for at få gang i hans lille mave. Og jeg kan forstå, at det også er ret normalt. At tarmene først er helt udviklet omkring 4-måneders alderen.

Den seneste uge har han dog være mere ked og trist, end han plejer. Lige fra han står op om morgenen, til han falder i søvn hen ad aftenen. Ikke konstant, men i hans vågne timer har han været rigtig ked af det de fleste dage.

Det er så hårdt at se vores lille pus være så trist. Vi har dog fundet ud af, at han falder helt til ro, når han kommer ned i det lune vand i sit badekar. Han nyder at blive lullet fra side til side i badekaret. Jeg glæder mig sådan til at begynde til babysvømning med ham. Vi skal have meldt ham til, når han fylder 3 måneder. Jeg er sikker på, at han bliver en rigtig vandhund.

I dag skal vi til 5-ugers undersøgelse med Magnus. Jeg håber sådan, at lægen kan give os nogle gode råd eller måske fortælle, hvorfor han pludselig er så trist. Om ikke andet har vi bestilt tid til kranie sakral på mandag. Det har jeg hørt skulle være helt fantastisk. Hun kan se, om hans muskler er låst fast, og i så fald få løsnet op, så han ikke har ondt.

5 Comments

 • Charlotte Bisgaard

  Hvor er han sød <3 Jeg vil anbefale at få ham tjekket ved en kiropraktor. En stoppet mave kan nemlig sagtens være tegn på noget sidder i klemme i nakken. Jeg kan anbefale Joann Lundis, der virkelig gjorde mirakler med min den store ( http://www.kirolundis.dk)

 • Charlotte Bisgaard

  Hvor er han sød <3 Jeg vil anbefale at få ham tjekket ved en kiropraktor. En stoppet mave kan nemlig sagtens være tegn på noget sidder i klemme i nakken. Jeg kan anbefale Joann Lundis, der virkelig gjorde mirakler med min den store ( http://www.kirolundis.dk)

 • Charlotte Bisgaard

  Hvor er han sød <3 Jeg vil anbefale at få ham tjekket ved en kiropraktor. En stoppet mave kan nemlig sagtens være tegn på noget sidder i klemme i nakken. Jeg kan anbefale Joann Lundis, der virkelig gjorde mirakler med min den store ( http://www.kirolundis.dk)

 • Charlotte Bisgaard

  Hvor er han sød <3 Jeg vil anbefale at få ham tjekket ved en kiropraktor. En stoppet mave kan nemlig sagtens være tegn på noget sidder i klemme i nakken. Jeg kan anbefale Joann Lundis, der virkelig gjorde mirakler med min den store ( http://www.kirolundis.dk)

 • Charlotte Bisgaard

  Hvor er han sød <3 Jeg vil anbefale at få ham tjekket ved en kiropraktor. En stoppet mave kan nemlig sagtens være tegn på noget sidder i klemme i nakken. Jeg kan anbefale Joann Lundis, der virkelig gjorde mirakler med min den store ( http://www.kirolundis.dk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *