COMWELL KELLERS PARK

Vlog: Nytår hos Comwell Kellers Park

Hej piger. Som I måske har læst jer frem til i tidligere indlæg, var min kæreste og jeg taget til Comwell Kellers Park for at fejre nytår, og det er der nu kommet en lille video ud af. Jeg har flere gange været hos Kellers Park nær Vejle, men denne gang var stemningen noget helt specielt, som jeg håber, at I kan fornemme i videoen. Som et lidt sjovt fact, var det faktisk min kærestes forslag af filme vores ophold samt aftenen, og når han selv forslår det, må jeg slå til med det samme, hehe.

Hi girls. As you might have noticed in my previous posts my boyfriend and I went to Comwell Kellers Park to celebrate New Year, and I made a small video about it. I’ve been to Kellers Park several times, but this time the atmosphere was really something special, which I hope you can sense in the video. As a little fun fact it was actually my boyfriend’s idea to film our stay at Kellers Park.

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *