FAMILIELIV,  Uncategorized

Vinterferie hygge med min lille familie

Sofie Martine Aalborg blog - Vinterferie familie familietid  hygge Magnus søn
Sofie Martine Aalborg blog - Vinterferie familie familietid  hygge Magnus søn
Sofie Martine Aalborg blog - Vinterferie familie familietid  hygge Magnus søn
Sofie Martine Aalborg blog - Vinterferie familie familietid  hygge Magnus søn
Sofie Martine Aalborg blog - Vinterferie familie familietid  hygge Magnus søn

Bluse HUNKEMÖLLER / Bukser HUNKEMÖLLER / Hjemmesko HUNKEMÖLLER

Projektskrivning

Okay, helt så meget vinterferie har jeg faktisk ikke haft. Vi har nemlig gang i et projekt i skolen; vi skal lave en ret stor reklamekampagne for en virksomhed, hvor vi skal fungere som kreative hjerner og grafisk led i produktionen. Men Magnus og Axel har holdt vinterferie i denne uge.

Jeg har haft nogle ret lange dage i skolen, desværre. Så når jeg endelig har fået fri, har jeg med det samme trukket i mit aller dejligste hjemmetøj fra Hunkemöller og hygget mig med Magnus.

Vi hev en dag ud af kalenderen og …

Jeg tillod mig (i samråd med min gruppe, selvfølgelig), at knokle ekstra meget på mandag og tirsdag, for så at kunne holde helt fri onsdag. Det var så dejligt. Vi hev en dag ud af kalenderen og tog i svømmehallen, og det var så hyggeligt. Det er så dejligt at se, når der er noget, Magnus virkelig elsker! Så som at få lov at komme uden for i den friske luft at lege, eller tage en tur i svømmehal. Han basker med arme og ben, når han kommer i vandet, og han kan slet ikke få nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *