EVENTS

VIDEO: MY CHRISTMAS DAYS

Hej piger. Jeg fik i løbet af juledagene filmet lidt, som jeg nu endelig har fået klippet sammen til en lille video med en masse stemningsfulde momenter. Jeg bliver selv glad i låget af at se filmen, og jeg håber, at den kan give jer samme følelse! Giv endelig en kommentar med jeres mening til videoen. Jeg har i øvrigt også en video fra min nytårsaften hos Comwell Kellers Park på vej til jer. Må I have en fantastisk dag!

Hi girls. I’ve just published a new movie on my YouTube channel from my Christmas days. I really hope that you like it, and remember to subscribe my channel. I’m just about to edit a movie from my New Years Eve at Comwell Kellers Park with my boyfriend. May you have a lovely day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *