FAMILIELIV

Vi skal være forældre! <3

Ja, den er god nok. Siden starten af april har min kæreste og jeg gået med en kæmpe hemmelighed, vi skal nemlig være forældre, og venter os en sund og rask lille baby i midten af december. Jeg er nu i 16. uge, det vil sige at jeg er 15+1 i dag, og jeg er hermed ovre de “usikre” uger af min graviditet, og I kan tro, at det er noget af en lettelse. Graviditeten er også grund til, at jeg i løbet af april havde en lang pause fra bloggen, da jeg simpelthen hverken havde overskud eller lyst til at sidde foran computeren.

Jeg havde faktisk skrevet et rigtig langt (nok også lidt for langt) indlæg til at starte med, men har valgt at korte det ned og dele det op i flere indlæg, da jeg nok heller ikke kan løbe fra, at min blog kommer til at få endnu en kategori på bloggen, nemlig BABY. Min blog vil stadig været bygget op omkring outfits, men da jeg og min kæreste står i en kæmpe omvæltning i vores liv, vil det selvfølgelig være svært ikke at skrive om. Jeg håber selvfølgelig, at I stadig vil læse med, og at I synes, det kunne være hyggeligt med lidt babysnak. Det er trods alt ogå et helt nyt emne for mig at snakke om.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *