MAROKKO

TRAVELVLOG: AGADIR, MOROCCO

Godmorgen piger. Jeg har haft en helt fantastisk tur til Marokko, og mødt nogle rigtig skønne mennesker, og så har jeg selvfølgelig fået filmet en masse undervejs, som jeg havde tid til at sortere og klippe sammen i flyet på vej mod København, inden turen gik videre mod Milano til lanceringen af en ny sej app, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Jeg håber, at I kan lide videoen, og husk endelig at følg med og subscribe over på min Youtube kanal, da jeg i løbet af de næste par uger kommer til at uploade fra hele to destinationer mere. Vi ankom til Milano i går aftes, og i dag står dagen på pressefrokost inden alt for længe, og derefter skal vi bruge dagen på at skyde en helt masse billeder. Må I have en rigtig dejlig dag!

Good morning girls. I’ve had an amazing trip to Morocco, and I’ve met some really cool people too, and of course I’ve been filming a lot too. Right now I’m in Milan for the launch of a new cool app that I’m looking forward telling you more about. I hope that you like the video, and don’t forget to follow and subscribe me on Youtube. We arrived in Milan last night, and in a few hours we’re going to a press launch for lunch and then we’re going to spend the rest of the day with outfit shooting. May you have a lovely day!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *