REJSER

Den bedste rejsemakker man kunne ønske sig

Godmorgen piger. Kan I huske, jeg forleden fortalte, at jeg sad og ventede på en meget spændende e-mail? Den modtog jeg hen ad eftermiddagen i tirsdags, og på torsdag skal jeg endnu engang ud på en lille rejse med min skønne og trofaste rejsepartner Julie! Vi mødtes første gang i toget til København, da vi skulle til Marrakech sammen for godt to år siden, og i foråret rejste vi til Malmø sammen, for to måneder siden var vi på en smuttur til Belgien, nu rejser vi til Benidorm i Spanien på torsdag og i næste måned tager vi endnu engang til Marokko. Vi har rejst en del sammen nu, og derfor kender vi efterhånden også hinandens rytmer og rutiner, og giver plads til hinanden. Jeg har det fx bedst med at være i lufthavnen gerne en times tid eller to inden jeg burde, så jeg er sikker på, at jeg når alt, der er Julie lidt mere afslappet omkring tiden. Julie begynder først at stresse i det sekund, man spørger, om hun stresser – så det er bedst bare at lade være med dette, haha. Og fik jeg nogensinde fortalt, at jeg elsker at rejse?

​Good morning girls. I told you the other day that I was waiting for a very interesting e-mail? I received that in the afternoon Tuesday, and on Thursday I’m going out country again with my beautiful travel partner Julie! We met each other on our way to Marrakech for about two years ago, and this spring we went to Malmö together, two months ago we traveled to Belgium and on Thursday we’re going to Benidorm, and next month we’ll once again travel to Morocco together. Since we’ve traveled a lot together now, we also know each other’s rhythms and routines, and gives space for each other, and I really like that! And did I ever tell you that I love to travel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *