ENGLAND

TRAVEL OUTFIT

Turtleneck: The Fifth (similar)
Coat: New Look (similar)
Pants: Fade4Fashion
Weekend bag: Daniel Silfen
Sneakers: Adidas

Hej piger. Så er det tid til endnu en lille rejse. Jeg sidder nemlig i skrivende stund i lufthavnen og spiser morgenmad med en håndfuld søde piger, inden vi rejser mod London.

Jeg sidder i skrivende stund i lufthavnen og spiser morgenmad med en håndfuld søde piger, inden vi rejser mod London. Jeg fik en af pigerne til at skyde disse hurtige billeder af mig, inden vi tjekkede ind, som jeg lige ville poste, inden vi flyver. Jeg er iført de lækreste strikkede bukser, som jeg faktisk modtog som et sæt, men tænkte at bukserne var helt perfekte at rejse i. Skoene fik jeg i julegave, og det er først nu, jeg tager dem i brug. Må I have en fantastisk dag!

Jeg er i London indtil torsdag, så desværre er jeg ikke hjemme til, at min kæreste bliver bachelor, hvilket er lidt underligt. Det er måske 6 år siden jeg sidst var i London, så jeg glæder mig sådan til at opleve byen igen, denne gang med mit kamera hængende på skulderen og med virkelig lækker mad.

Hi girls. Right now I’m sitting in the airport eating breakfast with some sweet girls before we leave for London. These pictures are taken about an hour ago, and I just wanted to check in to show you my travel outfit. I’m wearing these amazing knitted joggingpants and my new sneakers, which I got for Christmas. May you have a lovely day!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *