MODE

TODAYS PLANS

Dress SPARKZ / Shirt MESSAGE / Bag ADAX* / Sneakers ADIDAS*

Mens jeg går her hjemme på barsel og venter på, at bettefisen melder sin ankomst, sørger jeg for at have planer dagligt, ellers bliver jeg simpelthen for utålmodig. I går mødtes jeg med mødregruppen. Jep, sådan en er jeg nemlig kommet i, og det lyder fuldstændig surrealistisk at sige og skrive det. Vi er fem par, og jeg har den seneste månedstid mødtes ugentligt med pigerne, hvor én ud af fem har født, og altså hvor bliver jeg utålmodig, når jeg ser lille Frederik, som simpelthen er jordens letteste baby. I dag har jeg planer om at vaske vinduer, burde faktisk snart komme i gang, derefter har jeg en tid hos frisøren, og i eftermiddag skal jeg til event hos Dahl PR, som har flyttet showroom til Aalborg. Det bliver formegentligt mit sidste event i år, så jeg glæder mig til at komme ud at mingle med en masse skønne piger.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *