MODE

Fluffy slippers med pels

Reklamelinks er markeret med *

Blazer KAREN BY SIMONSEN / Pants ASOS / Bag ADAX* / Shoes FOURRURE*

Hej piger. Jeg har haft fri fra skole i dag, men jeg har været tidligt oppe, da jeg fra morgenstunden havde et ret interessant møde inde i byen, som jeg ser frem til at starte op på snarest. Lige nu ligger jeg på sofaen med computeren i skødet og ser The Kardashians, men jeg burde egentlig slukke for TV’et og få læst lidt lektier i stedet for. På billederne er jeg iført mine nye graviditets bukser fra Asos, men jeg har måske overvurderet mig selv en smule og bestilt dem i str. large – kunne sagtens have passet str. s. En ting jeg nok aldrig lærer ved graviditetstøj er at bestille samme størrelse, som jeg altid har været, haha. Må I have en helt fantastisk onsdag!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *