MAROKKO

TODAYS OUTFIT

Lace top: Soyaconcept
Skirt: Selected Femme
Crossbody: Ham/Lerche
Sandals: Other Stories

Godmorgen piger. Der har regnet hele natten i Agadir, så der er ret køligt her til morgen, men jeg satser på, at der i løbet af dagen bliver lidt varmere, for solen er trods alt begyndt at kigge frem, så jeg er hoppet i min ruskindsnederdel fra Selected Femme. Jeg sidder i lobbyen og arbejder på min rejsevlog fra Marokko lige nu, som jeg glæder mig sådan til at vise jer i morgen, når vi lander i København og den bliver klippet helt sammen. Må I have en rigtig dejlig dag.

Good morning girls. It’s been raining tonight, so it’s quite chilly this morning, but I’m hoping to get the sun to see during the day, so I’m wearing my suede skirt from Selected Femme. Right now I’m sitting in the lobby working on my travelvlog from Morocco, which I’m looking forward to show you tomorrow, when we arrive in Copenhagen Airport. May you have a lovely day!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *