MODE

THIS WEEKS AGENDA #WEEK11

Hej piger. Jeg glemte fuldstændigt at lave en agenda for sidste uge. Jeg kan så kort fortælle, at jeg i sidste uge rendte frem og tilbage til sygehuset, for at få svar på, om jeg snart kan erklæres rask, og så var jeg også ude at spise med min søde kæreste for at hjælpe til med lanceringen af Club Aalborg, og så var jeg på prøvevagt på nyt job. Denne uge har jeg knap så mange planer, da jeg starter nyt job (jep, prøvevagten gik ret godt), og derved kan risikere at få smidt timer ind i løbet af ugen.

Mandag er nok den eneste dag i næste uge, jeg umiddelbart ikke har nogle planer.

Tirsdag skal jeg sende min ansøgning afsted til optagelse på studie, de tager nemlig kun imod kvote 2 ansøgninger, og i stedet optager ved en optagelsesprøve. Jeg kan nemlig ikke nå det onsdag grundet terminsprøve. Derud over skal jeg også ind at underskrive kontrakt (og muligvis også arbejde lidt, jeg er ikke helt sikker) med det der nye job, jeg snakkede lidt om 😉

Onsdag skal jeg til terminsprøve i engelsk A indtil kl. 14, hvorfor jeg selvfølgelig ikke kan nå at sende min ansøgning til studiet efterfølgende.

Torsdag møder jeg ret sent i skole, nemlig kl. 13.35, for at have 3 timers engelsk. Torsdag får min skønne veninde også kønnet at vide på hendes lille baby, og det er jeg altså ret nysgerrig på! Det er så vildt, at alle mine veninder omkring mig begynder at få babyer. Kender I mon det?

Fredag og lørdag har jeg faktisk ikke så mange ting på programmet endnu, men hvem ved, måske kommer weekenden til at stå på arbejde. Jeg elsker at arbejde og være i gang hele dagen, trods jeg også virkelig elsker at ligge i sengen og se serier hele dagen.

Søndag er jeg inviteret til min fætters fødselsdag.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *