ENGLAND

THE TASTE OF ITALY IN ENGLAND

Hej piger. I går var jeg ude at spise på Rossopomodoro i Camden med min veninde Sofie. Jeg har før besøgt restauranten oven på Illum i København, og de overrasker gang på gang med deres lækre italienske retter. Vi startede ud med lidt forskellige forretter, men primært finger food, som vi nød over en masse snak om gamle dage. Man kan virkelig fornemme, at der er kælet ekstra for maden, og man kan i den grad smage kærligheden, der er lagt i det. Igennem hele min barndom rejste jeg rigtig meget til Italien med min familie, og var faktisk stort set i Italien hver sommer, så jeg har et helt specielt tilhørsforhold til Italien samt italiensk mad, og dette var ikke en undtagelse, og jeg er stadig lige så vild med det. Så hermed en kæmpe anbefaling af denne restaurant kæde i England også!

Hi girls. Yesterday I went out eating at Rossepomodoro in Camden. I’ve visited the restaurant on top of Illum in Copenhagen, and they surprises overtime with their delicious Italian food. You can really sense the love they put into the place and the food, and that’s amazing, to go into an restaurant and really feel the Italian atmosphere. When I was a child, we went to Italy for like five summers in a row, so I have a special bond for Italy and Italian food, and this was no exception. I still love it just as much!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *