PERSONLIGT

Resultatet af mine Acne behandlinger (og se før/efter billeder)

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Diego Dalla Palma Acne treatment 01

REKLAME for Diego Dalla Palma | Aller først og fremmest vil jeg lige tilføje, at det har været super grænseoverskridende for mig at udgive det her indlæg. Det har sgu ikke været nemt.

Det har som sådan ikke været svært at sætte ord på, men fordi det er et rigtig ømt emne for mig, og fordi jeg ikke blot ville sætte ord på, men også vise min proces i billeder. Og det er dét, der har været svært.

Og ja, så kunne jeg da bare lade være med at dele billederne, hvis det er så svært? Men samtidig vil jeg rigtig gerne sætte fokus på dette emne, og stå frem og fortælle, af der er en løsning. Det var der i hvert fald for mig.

Jeg har aldrig i hverken mine teenageår eller derefter haft problemer med uren hud, men for halvandet år siden brød min akne ud, og det har jeg haft rigtig svært ved at håndtere. Det har været rigtig svært at indrømme over for mig selv, at jeg skulle have denne typiske teenage hudsygdom i en alder af 25 år, for dernæst at skulle fortælle det til familie og veninder. Og ja, det har også tæret meget på min selvtillid. Jeg gik til lægen, fik konstateret akne pga. stress og fik en creme med hjem; det virkede ikke. Jeg prøvede forskellige produkter fra velkendte brands mod akne; det virkede ikke. Hele den her akne-behandling har været en følelsesmæssig rutsjebanetur for mig, fordi intet virkede.

Da begyndte endelig at gå frem ad, efter jeg startede på mine regelmæssige besøg hos Diego Dalla Palma, som tilbød en dybderensende behandling mod akne. Det første billede er fra i dag, den 6. september 2016, 3 uger efter jeg havde min sidste behandling hos Diego Dalla Palma.

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Diego Dalla Palma Acne treatment 05

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Diego Dalla Palma Acne treatment 02

Så hvordan foregik behandlingen?

Min behandling hos Diego Dalla Palma begyndte i starten af juni. Ved hver behandling fik jeg min hud renset godt og grundigt med dybdegående produktet, der fjerner hudorme og urenheder.

Hver behandling startede jeg ud med en frugtsyrebehandling, men da jeg har en meget sensitiv hud, gjorde denne behandling virkelig ondt (både under og efter), men den virkede også. De andre gange skar vi lidt ned på styrken af produkterne.

Under hele min behandlingstid, som varede fra starten af juni til midten af august, har jeg ikke brugt andre produkter i ansigtet end mine renseprodukter fra Diego Dalla Palma, og ligeledes en foundation og pudder derfra. Jeg er så glad, jeg har fået min selvtillid igen, og jeg kan endelig få mig til at gå uden for en dør uden både at dække mit ansigt til med concealer, foundation og pudder.

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Diego Dalla Palma Acne treatment 03Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Diego Dalla Palma Acne treatment 04

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *