JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Den perfekte Valentines middag (hos Just Eat)

REKLAME for Just Eat | Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig weekend. Min weekend har været super produktiv. Jeg har fået skudt tilpas mange billeder. Jeg har gået en masse kilometer med barnevognen. Vi har været ude at besøge mine svigerforældre. Vi har haft min mor, søster og hendes kæreste på besøg til morgenmad i dag. Og så har jeg også haft mulighed for at slappe lidt af. Det er lige sådan, jeg aller helst vil holde min weekend; I ro og mag med de mennesker, jeg aller bedst kan lide.

I går tog vi forskud på Valentines Day, da vi købte røde roser til hjemmet og spiste sushi fra Lifli Sushi til frokost, mens Magnus sov i barnevognen. Jeg har som sådan aldrig gået vildt meget op i Valentines Day, nok mest af alt fordi jeg har fødselsdag dage efter. Og hvor cliché det end lyder, vil jeg hellere forkølet og overraskes på dage, som ikke nødvendigvis ligger op til et. Dage hvor jeg ikke forventer det. I år har vi heller ikke planer om at fejre dagen, vi skal nemlig til Hånd om Barnet i Aalborg, som denne gang handler om familiedynamik, hvad end det så er.

Forkæl en du holder af på Valentines Day!

Men hvis du går op i Valentines Day, eller af anden årsag bare har lyst til at forkæle en, du holder af. Så har du muligheden nu, da jeg udlodder et gavekort til Just Eat over på min Instagram profil. Deltag i konkurrencen lige her (link)! Må du have en fremragende søndag.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *