FAMILIELIV

Studenterkørsel som gravid

Hej piger. I tirsdags blev jeg jo student, og så ville man nok forvente, at dagene efterfølgende ville stå på fest og farver. Det har de ikke. Jeg har i stedet for fået arbejdet knap 45 timer siden i onsdags. I dag er min første “fridag”, og denne skal bruges på studenterkørsel med min psykologi klasse. Hertil har jeg fået flere spørgsmål omkring, hvordan man kan tage på studenterkørsel som gravid?

Jeg vil sige, at man vælger selv (med mindre man er sygemeldt i et tidligt stadie af graviditeten), hvor meget af sit “tidligere liv” man vil skære fra, og hvor meget graviditeten skal påvirke ens hverdag. Nogen bliver totalt overbeskyttende fra den dag, de tager en positiv test, men jeg laver altså de samme ting, som jeg plejer. Sidste søndag gik jeg 25 km, og fredagen inden var jeg ude at få cocktails med nogle piger (dog uden alkohol til mig, selvfølgelig), så en studenterkørsel skal heller ikke komme i vejen, og jeg er sikker på, at baby får en fest inde i maven 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *