COMWELL KELLERS PARK

SPA GETAWAY

Sofie Martine blog Aalborg - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park Vejle Hotel Spa spaophold Danmark Jylland 01

Bikini: Victorias Secret
Sunglasses: DKNY

Jeg lovede jer jo resten af billederne fra mit seneste spa-ophold hos Comwell Kellers Park, men jeg har simpelthen haft så travlt på det seneste med både alle mine eksaminer og med jobs, men nu har jeg lige et par dage fri, indtil jeg skal på job igen torsdag – lørdag for Cocio i forbindelse med Tinderbox Festival. Jeg har i øvrigt også en masse nyt, jeg skal vise jer, men det er svært at finde tid til det hele. Kender I det?

I promised you the rest of the pictures from by spa-weekend at Comwell Kellers Park, but I’ve been so busy with my exams and with job lately, but now I have a few days off until Thursday, where I’m going to work at Tinderbox Festival until Saturday. I have a lot of new stuff that I want to show you, but it’s difficult to find the time for it.

Sofie Martine blog Aalborg - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park Vejle Hotel Spa spaophold Danmark Jylland 02Sofie Martine blog Aalborg - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park Vejle Hotel Spa spaophold Danmark Jylland 03Sofie Martine blog Aalborg - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park Vejle Hotel Spa spaophold Danmark Jylland 04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *