MAD & DRIKKE

Smagen af Danmark

I tirsdags var min kæreste og jeg taget ud at spise, da jeg havde modtaget et gavekort på et cafébesøg af Bellevue Box. Gavekortet hedder “Smagen af Danmark”, og er en af de nyeste oplevelser til deres samling. Vi kunne bruge gavekortet på 2 restauranter i Aalborg; hos Kniv & Gaffel samt i det nye Orangeriet i Kalejdoskop. Vi valgte at tage på Kniv & Gaffel, da det var virkelig længe siden, vi begge havde fået en god dansk hakkebøf med bløde løg, og så vil vi afprøve Orangeriet i starten af det nye år.

Der har været en del i medierne omkring de her oplevelsesgaver; om det er for upersonligt, eller om det er den perfekte julegave. Personligt er jeg selv vild med, at man selv kan være med til at give gaven sit eget personligt præg og samtidig få sig en hyggelig oplevelse. Efter jeg er blevet ældre, sætter jeg faktisk mere pris på hyggelige stunder sammen frem for en bunke materialistiske pakker. Så hvis I stadig mangler at købe den sidste julegave eller måske en mandelgave, så vil jeg altså lige slå et slag for oplevelsesbokse fra Bellevue, som kan købes i de fleste store supermarkeder!

Thursday my boyfriend and I went out eating as I’d received a giftcard from Bellevue Box. The giftcard was one of the newest of their experience giftcards; “The taste of Denmark”. There’s been a lot about these experience giftcards in the medias recently; if it’s too impersonal or if it’s the perfect Christmas gift. Well, I’d love receiving a gift where you can give it your own personal touch and at the same time have a nice day together. After I’ve grown older I really appreciate having a nice moment with the people I love, and would rather spend my money on cafe tours or funny experiences rather than buying a lot of materialistic stuff.

Sponsored

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *