MODE

SIMPLE OUTFIT

Blazer: Rosemunde (similar)
Jeans: 2nd One (similar)
Hat: Asos (similar)
Bag: Zac Posen
Boots: Billi Bi

God eftermiddag, piger. I dag har jeg været ude at skyde outfit billeder med min bedste veninde, Sabrina, og dette blev resultatet deraf. Jeg var iført et egentligt meget simpelt outfit med en hat for lige at holde styr på mit meget store morgenhår, som jeg simpelthen ikke havde tid til at sætte inden skole i morges, hehe. Må I have en helt fantastisk mandag!

​Hi girls. Today I’ve been out shooting outfit pictures with my best friend, and this is the result. I was wearing this wearing simple outfit with my favorite hat to make sure my hair was on the right place, as I didn’t have time to do my hair this morning, hehe. I should really get more hats in my collection. May you have a wonderful Monday!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *