MAROKKO

SEQUIN DRESS

Sofie Martine Aalborg blog - Morocco Marokko 01

Dress: Zara
Sunglasses: Marc Jacobs
Shoes: Nelly

Godmorgen piger. Jeg var iført ovenstående outfit, da vi var ude at spise i går. Vi nyder virkelig Marokko, og Marokko Eksperten har allerede lavet et super spændende program for os. Vi skal blandt andet ud at lave mad i Marokkansk køkken, ud at køre ATV’er i ørkenen og på lokalt marked. Jeg er fan, og jeg glæder mig, og jeg glæder mig næsten lige så meget til at fortælle jer om det hele!

Good morning girls. Yesterday I was wearing my favorite sequin dress from Zara, when we went out for dinner. I really enjoy Morocco, and Marokko Eksperten have made a fully planned program for us for the next couple of days. We’re going to cook Moroccan dinner, driving ATV in the dessert and go to a local market. So I’m really looking forward for the next couple of days!

Sofie Martine Aalborg blog - Morocco Marokko 02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *