EVENTS

RITUALS COSMETICS

I går var jeg inviteret til event hos Rituals i Aalborg, hvor vi blev mødt med snacks og bobler. Rituals åbnede for nyligt deres første butik i Aalborg, og på 15 måneder forventer de at få åbnet hele 11 butikker i Danmark. De fleste kender nok til Rituals igennem samarbejdet, de havde med Netto, hvor man med samlemærker kunne købe duftpinde og håndklæder fra Rituals, men faktisk ligger mit kendskab et par år tilbage.

Jeg stødte på mærket for første gang, da jeg var på vej til Bali i 2010, hvor jeg prøvede at par af produkterne i Singapore lufthavn, og siden da har Rituals været fast inventar på mit badeværelse i form af håndsæbe, hand lotion samt de populære frangrance sticks, og faktisk også alle vores håndklæder. Så jeg var super spændt på at se, hvad Rituals havde planlagt til et event i deres butik, og blev kun positivt overrasket. Vi fik en meget detaljeret snak om deres lækre produkter, og fik også en virkelig god goodiebag med hjem, som indeholdt lidt blandet fra de forskellige kollektioner. Derud over fik jeg også selv købt lidt med hjem, en virkelig holdbar lipgloss i en neutral farve, som jeg længe har manglet, den bedste parfume nogensinde og en æske med lidt produkter til baby skulle også med hjem.

Rituals startede op i 2010, og siden hen er det altså gået virkelig stærkt med at nå meget bredt i hele verden. Ejeren, hollandske Raymond, finder sin inspiration fra østen, og jeg lover virkelig, at der er en duft til enhver smag til både hjemmet og kropspleje! Deres produkter er parabene fri og udelukkende produceret med naturlige dufte, og så er deres produkter ligeledes heller ikke testet på dyr! Jeg troede, jeg havde fundet min absolut favorit parfume derinde, en meget blid lidt blomsteragtig duft, men i går faldt jeg altså pladask for en parfume i en helt anden boldgade, som har en lidt kraftig duft af vanilje, en perfekt sødme som dur til både hverdag og lidt mere festlige lejligheder.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *