MODE

RED SHIRTDRESS

Shirtdress Y-A-S* / Blazer KAREN BY SIMONSEN / Hat BRIXTON* / Bag GUCCI* / Boots MBYSUNDAHL*

Jeg ved ikke, om I har fulgt med over på Instagram den seneste uge? I fredags luftede jeg nemlig nogle tanker. I ret lang tid har jeg egentlig været lidt træt af mit feed, som har været så koldt og farveløst. Men så samme tid har jeg elsket, hvor rent det har set ud. Men det repræsenterer ikke, hvem jeg er. Hvis du møder jeg, uanset hvor eller hvornår, er jeg for det meste altid glad og smilende. Det så man ikke i mit feed. I torsdags var jeg til et foredrag hos skønne @CharlotteCaroline som snakkede om branding online. Her fortalte hun blandt andet, hvor vigtigt det er at finde en rød tråd. Min røde tråd var mine meget farveløse billeder, og nu skal jeg altså finde en ny. Som en start vil jeg forsøge at have flere farver og mere varme, og med tiden vil der måske endda blive skabt en rød tråd, men først og fremmest vil jeg vise, hvem jeg er.

Jeg gider ikke længere iføre mig tøj for at “passe ind” til noget jeg selv har skabt. Jeg vil ikke længere tænke over, at det jeg tager på skal passe til det forrige, eller det næste billede for den sags skyld. Jeg har ikke længere tiden til at planlægge alting, efter Magnus er kommet til, så jeg håber, at I stadig vil følge med, og også kan lide ændringerne fremadrettet <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *