TYSKLAND

Rathausplatz Hamburg

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Todays outfit ootd vacation traveling hamburg germany 01

T-shirt: H&M
Pants: Mango
Coat: Sparkz
Sunglasses: DKNY
Bag: Calvin Klein
Shoes: & Other Stories

I dag rejser jeg til Hamborg med en veninde. Vi er i bus derned, det kostede nemlig ikke mere end 199 kr. som studerende, så vi har begge lige fået bestilt studiekort i aller sidste øjeblik, og kunne hente dem i går eftermiddags. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan det kan være billigere at køre til Hamborg, frem for at tage toget til København, men det er det altså. Nu glæder jeg mig til, vi er fremme, så vi kan komme ud at opleve byen.

Jeg er stadig i Hamborg, og vi hygger os, kan I tro. Har fået taget så mange fine billeder, som jeg glæder mig til at vise jer. Fredag brugte vi på at komme på plads på hotellet, vi fik udforsket byen, drak to-go kaffe og fik første dag shoppet lidt for meget. I går var vi i Designer Outlet Neumünster, hvor vi fik gjort gårsdagens shopping efter, og i dag har vi sovet længe, og planlægger at gå rundt i byen og få taget nogle pæne billeder.

Hermed mit første outfit fra Hamborg med nyindkøbte bukser fra Mango, som jeg, efter jeg købte dem, havde på hver eneste dag i Hamborg. De er simpelthen så behagelige, og så er jeg bare blevet helt hooked på denne type herrebukser frem for stramme jeans. I dag er jeg hjemme at besøge mine forældre, de har nemlig inviteret hele familien på tapas i aften, dét glæder jeg mig til.

Here’s my first outfit from Hamburg with my new pants from Mango, which I was wearing every day in Hamburg after buying them. They are so soft, and really comfortable to wear, and then I love these type of pants at the moment. Today I’m visiting my parents, as they’ve invited the whole family over for wine and tapas tonight.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Todays outfit ootd vacation traveling hamburg germany 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Todays outfit ootd vacation traveling hamburg germany 03 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Todays outfit ootd vacation traveling hamburg germany 04 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior - Todays outfit ootd vacation traveling hamburg germany 05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *