JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Picnic: Hurtig mad på farten med Just Eat i Aalborg

REKLAME for Just Eat | Jeg kan godt lide at benytte mig af Just Eat, hvis jeg skal ud. Hvis jeg fx er på farten under et shoot, og skal bestille noget mad, kan jeg hurtigt gøre det fra min Just Eat app og hente det på vejen. Alle mine oplysninger er tastet ind, og jeg skal ikke sidde med et menukort i hånden og ringe på til en café eller restaurant. Det er hurtigt, nemt og simpelt.

I sidste uge mødtes jeg med min mødregruppe i en park med vores små, og her var det simpelthen så let, at vi ud over alt vores oppakning af tæpper, legetøj, mad til de små, pusletaske, barnevogn, dyner og jeg ved ikke hvad, ikke skulle tænke på mad til os selv. Jeg bestilte, da jeg gik ud af døren der hjemme, og så snuppede jeg det lige med på farten, og så var der frokost til os alle.

Picnic på en bænk i solen

I går mødtes jeg med Sheila for at skyde billeder, og inviterede hende samtidig på picnic. Imellem vores shoots fik jeg hurtigt bestilt lidt mad til os fra min Just Eat app, og umiddelbart efter bevægede vi os mos Caspars Proper Street Food, som jeg har skrevet lidt om før.

Maden stod klar, da vi ankom, og meningen var at vi skulle finde os et hyggeligt lille sted at sidde, men vi var alt for sultne til at rende rundt og lede. Så vores picnic blev på en bænk i solen med udsigt til et ungt par, der var ved at flytte ind i ny lejlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *