ITALIEN,  REJSER

OUTFIT FROM MILAN

Leather jacket: Zara
Jeans: Boohoo
Bag: Calvin Klein
Boots: Friis

Godaften piger. Hermed endnu et outfit fra Milano fra vores første dag, og tilmed også mit rejseoutfit. Bukserne var I ret vilde med, da jeg postede dem på vej til Marokko, og lige nu er de faktisk på tilbud hos Boohoo, hvis du benytter dig af deres cyberweek rabatkode ved kassen. Boohoo har i øvrigt rigtig mange virkelig lækre rabatkoder i øjeblikket, så det er værd at tage et kig derind engang imellem. Nu vil jeg slukke min computer og få mig noget søvn, jeg har nemlig en lang dag foran mig i morgen. Sov godt!

Good evening girls. Here’s another outfit from Milan from our first day, and my travel outfit too. You seemed to like my pants from Boohoo, when I posted them on my way to Morocco, and right now they’re on sale at Boohoo, if you use the CYBER60 discount code. Now I’ll turn off my computer and get some sleep, as I have a long day tomorrow. Sleep tight!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *