FAMILIELIV,  MODE

ONSDAGS UPDATE

Termo jacket CELAVI / Jeans LEVIS / Socks HUMMEL

Dress ZARA / Knit H&M / Jeans PIECES / Boots FLATTERED

OBS: Billedet er fra efterårsferien, hvor der var 20 grader. Normalt giver vi altså Magnus vinterjakke, hue, futter og vanter på, når vi bevæger os udenfor.

Jeg tror, at det der skal til for at få opdateret dagligt er faste rammer! Faste rammer i form af deadlines, jeg giver mig selv. Instagram får jeg jo opdateret dagligt, fordi jeg har telefonen lige ved hånden, og både fotografering og redigering sker herpå, og så skal jeg jo bare lige have billederne over på computeren! Jeg må købe mig en notesbog. Kun til blog-relaterede ting!

Jeg vil forsøge at lave en update hver onsdag. En onsdags update. Ligeledes vil jeg forsøge at have mere baby og mor-relateret ind over bloggen, ja faktisk bare mere livsstil, hvor størstedelen af mine posts på Instagram vil være omhandlende mode. De her mor/baby indlæg kan fx være hvad man pakker i pusletasken, første gang man skal ud, hvad der er godt at have med på weekendtur, hvordan man rejser med en baby, hvorfor man skal have en mødregruppe – eller hvorfor ikke? Hvordan man får den bedste dagplejestart. Alt sammen skrevet fra mit synspunkt selvfølgelig. Så måske vil der være emner, hvor I ikke er helt enige i udfaldet, og det er helt okay.

Tænder, søvn og vintertid: Magnus har netop fået 2 kindtænder i overmunden, og han har yderligere 2 i undermunden, samt 2 hjørnetænder i overmunden på vej, så han har været lidt ramt i oktober måned. Han er heldigvis inde i et godt mønster lige nu. Han er glad, når han står op om morgenen, han sover godt i dagplejen og også om natten (vigtigt!). Dog kan han ikke helt finde ud af, at der er blevet vintertid, så vi står pt. op kl. 4 om natten morgenen, og går ofte derhjemme og venter på, dagplejen åbner, så vi kan komme i gang med dagen. Om bare 3 uger fylder Magnus 1 år! Det er simpelthen så vildt, så hurtigt tiden er gået. Jeg kan slet ikke forstå, at det er 1 år siden, jeg var højgravid, og vi var på vej ind på sygehuset med håbet om, at nu var de nu. 14 dage før termin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *