Sofie Martine studio

Din freelance grafisk designer, social media manager, fotograf, videograf og tekstforfatter, alt i én.

"Sofie Martine studio har en stor æstetisk sans. Hun har lavet skilte til butikken, og vi har samarbejdet om grafiske opgaver."

Mette Amstrup, Skruuk.dk

Sofie Martine studio

Grafisk designer og SoMe manager

Erfaring

Oktober 2021

Freelance

Sofie Martine studio er din freelance grafisk designer, social media manager og alt hvad det indebærer. Med masser af erfaring i bagagen, tilbyder jeg min hjælp som freelance kreativ hjælper.

Maj 2021 - September 2021

Pineapple Media

Efter min uddannelse som Social Media Manager, startede jeg som SoMe manager hos Pineapple Media, hvor jeg også hjalp med opsætning af alle de grafiske elementer.

Om mig

Jeg er bosat i Nørresundby sammen med min kæreste og vores to drenge. Når jeg helt frit kan bestemme over min tid, foregår den primært bag kameralinsen ude i naturen eller ved skærmen i gang med noget grafisk opsætning, hjemmeside design eller i et billedredigeringsprogram.

Kontakt

Uddannelse

2021 - 2021

Social Media Manager

Uddannelsen har givet mig dybere indblik i, hvordan man skaber succes igennem de sociale medier. 

Ved at lægge en effektiv strategi i dit brug af sociale medier, samt ved at arbejde struktureret og professionelt med både billeder samt video produktion, skaber vi sammen succes for din virksomhed med den rette markedsføring.

2018 - 2020

Grafisk Designteknolog

Uddannelsen som grafisk designer har givet mig mulighed for at bygge videre på mine kreative evner og udvikle mine grafiske kompetencer. Jeg har fået indsigt i hele processen fra idé til færdigt produkt. På studiet har jeg læst marketing som studieretning og emballage som valgfag.

Mine spidskompetencer indenfor grafisk design er opsætning, fotografering og branding på sociale medier.

Kvalifikationer

Adobe InDesign 85%
Adobe Photoshop 69%
Adobe Illustrator 56%
WordPress 52%

Mette Amstrup

Skruuk.dk

(+45) 51 78 33 78
mail@mette.dk

Ibrahim Achour

Grav7Bistro

(+45) 31 33 04 56

ibrahimachour1982@gmail.com

Michael Eilersen

Frederikshavn Havkajakklub

(+45) 51 61 74 46

michael@eilersen.org