FAMILIELIV

OM AT KOMME TILBAGE TIL GAMLE RUTINER

Reklamelinks er markeret med *

Sweater SPARKZ / Leather jacket BLANK DENIM* / Sunglasses MARC JACOBS*

Hej piger. I dag har jeg været på café med Josefine. Vi havde ikke set hinanden siden den dag jeg gik i fødsel, hvilket nu er 4 uger siden. Det er ret vildt at tænke på, hvor hurtigt tiden er gået. Hele december måned er bare fløjet afsted! Det er lidt sværere at komme ud og tilbage til de gamle rutiner, end jeg lige havde forestillet mig. Det at få ham mættet, skiftet ble og komme ud af døren kan snildt tage 1 – 1,5 time, og længere tid hvis jeg også selv skal se lidt ordentlig ud. Selvfølgelig havde jeg ikke regnet med, at jeg kunne nå samme ting som før, men når han kun sover 1-3 timer ad gangen, skal der virkelig løbes stærkt for at nå alting, hehe.

Jeg var dresset lidt ekstra op til billeder med læbestift og min nye læderjakke fra Blank Denim i dag. Jeg købte jakken lige inden jul, hvilket ikke var super gennemtænkt, for nu er den altså nedsat til 550 kr., så det er med at slå til. Jeg har købt min i str. large, så jeg kan have en tyk strik inden under, men kan også sagtens bruge den til foråret, selvom den er lidt stor i størrelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *