MAD & DRIKKE

Nutella Brownie på 45 minutter

Sofie Martine blog _ Opskrift Chokolade Nutella Brownie Hurtig kage bage
Sofie Martine blog _ Opskrift Chokolade Nutella Brownie Hurtig kage bage

Nutella Brownie på 45 minutter

Jeg bagte denne nutella brownie nytårsdag, og den tog mig (uden at lyve!) maks 45 minutter at lave, inklusiv 30 minutters bagetid i ovnen. Det er nok den nemmeste chokolade brownie nogensinde, og den smager himmelsk.

Og kæreste du, der stadig har tålmodighed til at læse med på min blog. Rigtig godt nytår til dig og alle omkring dig. I 2018 kan jeg i den grad få 1. pladsen som årets dårligste blogger. 2018 har været lidt kaotisk på den front. Jeg har flere gange sagt mig selv, at 2018 skulle været året, hvor jeg skulle give alt min fritid til blog og Instagram. 2018 har også været året, hvor jeg har uploadet absolut mindst, siden jeg startede med at dele mit liv på de sociale medier for 7 år siden. Jeg har ikke engang fået taget det obligatoriske familiebillede med barnet på armen, hverken til jul eller nytår. Jeg har lagt telefonen væk. Jeg har været i nuet og nydt december måned mere end nogensinde før. Jeg har til gengæld bagt rigtig meget, og lavet virkelig lækker mad, hvis jeg selv skal sige det, og få af disse opskrifter har jeg også delt med jer.

Nutella Brownie

Mængde: 6 – 8 personer
Tid brugt: 45 minutter

Ingredienser
• 150 gram smør
• 150 gram mørk chokolade (evt. Marabou Premium 70%)
• 3 æg
• 180 gram sukker (kan med fordel bruge rørsukker)
• 90 gram hvedemel
• ¼ tsk bagepulver
• 150 gram nutella

Fremgangsmåde
• Smør og chokolade smeltes i en gryde.
• Imens piskes æg og sukker, til det er lyst og luftigt.
• Hvedemel og bagepulver tilsættes blandingen og piskes sammen.
• Når smør og chokolade er smeltet, blandes det sammen med de resterende ingredienser.
• Dejen hældes i en springform (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir.
• Fordel nutella i klatter oven på dejen, og fordel den jævnt over kagen med en gaffel.
• Kagen bages ved 180 grader (forvarmet) i 30 minutter.


Nutella Brownie
Tid brugt: 45 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *