JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Nu kan du få VACA hos Just Eat (nem og lækker mexicansk takeaway)

Sofie Martine blog _ Just Eat Vaca Mexican Fingerfood _ Takeaway Mexico Taco
Sofie Martine blog _ Just Eat Vaca Mexican Fingerfood _ Takeaway Mexico Taco
Sofie Martine blog _ Just Eat Vaca Mexican Fingerfood _ Takeaway Mexico Taco

Nem aftensmad med Just Eat

REKLAME for Just Eat | I kan tro, at jeg blev glad, da jeg så, at VACA var blevet en del af Just Eat. Jeg elsker at stå i køkkenet og lave mad her hjemme. Men vi er også ret store tilhængere af let aftensmad, hvorfor vi typisk laver mad til flere dage i træk. En gang om ugen ca. gør vi det dog ekstra let for os selv med en bestilling udefra via Just Eat.

Forleden var Axel og jeg en tur inde i byen, og ville lige tage en portion mad med hjem til frokost, inden Magnus skulle hentes i dagplejen. Vi havde bestilt fra Just Eat på forhånd, så det bare skulle afhentes. Da vi kom ind til VACA besluttede vi dog i stedet at sidde i restauranten på Boulevarden og nyde vores mad.

Vi tog en vinduesplads, hvorfra vi kunne sidde og holde øje med den travle menneskemængde i gågaden. Desværre blev vi ringet op af dagplejen, kort efter vi havde sat tænderne i vores kæmpe burrito, som fortalte, at Magnus havde haft en lidt hård dag i dagpleje. Så vi besluttede at pakke maden sammen i en to-go pose, og tog næste bus direkte til dagplejen, så han kunne komme hjem og hygge med mor og far.

Læs også: Den ultimative guide til Just Eat I Aalborg

Kæreste-tid og mexicansk frokost

Den har stået på eksamenslæsning her hjemme det sene lange stykke tid, så det var så hyggeligt med lidt kæreste-tid, og en lille pause fra hverdagen. Jeg fik i øvrigt min karakter for min skriftlige eksamen i fredags, og det var så rart at kunne gå på weekend glad, tilfreds og med ro i maven.

VACA Food er klassisk mexicansk mad med et nordisk tvist, og har restauranter i Aalborg, Århus, Valby, København Ø. Deres flæskesvær er virkelig lækkert krydret, og er altså lige dét mere spændende at spise end de flæskesvær, man kan finde på chipshylderne i supermarkedet.

Vi spiste det faktisk lidt ekstra meget, da det lå i Reberbansgade, fordi vi typisk gik den vej hjem, og blev fristet. Jeg drak specielt mange af deres lemonader, da jeg var gravid, og dette fortsatte også, mens jeg stadig lå på barselsgangen, efter at have født Magnus, hvor Axel smuttede ned og købte en portion mexicansk til sig selv, og en lemonade til mig, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *