EVENTS

NIGHT OUT WITH THE GIRLS

Dress: Ivyrevel
Boots: Aldo

Hej piger. Som I nok har set over på Instagram, var jeg sidste weekend i byen med et par af Aalborgs lækre blogger damer. Vi havde bestilt bord på Konrad, som er mit absolut yndlings sted at gå ud og drikke cocktails, og denne aften var ikke en undtagelse, hvor vi smagte på alle deres nye drinks og min favorit: Lasting Passion. Derud over smagte jeg også på deres nyeste Raspberry Mojito, hvor glasset blev tømt ret hurtigt, så jeg kan altså konkludere, at den også er en klar favorit!

Hi girls. As you might have seen on Instagram, I went out with some of Aalborg’s bloggers. We’d ordered a table at Konrad, which is my favorite place to go out in Aalborg to drink cocktails. We tasted all the new drinks at the menu card, and my absolute favorite is still Lasting Passion. We also tasted the new Raspberry Mojito, which is also so delicious!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Jeg var iført min nye smukke guld kjole fra Ivyrevel, som jeg akkurat nåede at modtage inden aftenen, og også planlægger at iføre mig til nytår. Jeg har fået fingrene i en rabatkode, som giver jer 10 % yderligere rabat på hele webshoppen, hvor alt allerede er nedsat fra i dag. Koden er SOFIEMARTINEDK10, og den gælder helt frem til den 31. december, så I kan stadig nå at købe jeres nytårsoutfit derinde, hvis det endnu ikke er på plads. Jeg beklager i øvrigt alt den billed-spam, hehe! Må I have en rigtig dejlig dag.

I was wearing my new gold dress from Ivyrevel, which I received just a few days before the evening. I’ve got a discount code which gives you an additional 10 % discount in the sales offer. The code is SOFIEMARTINEDK10, and it’s available until the 31st of December, so you still have time to buy your outfit for New Years Eve if you haven’t done that yet. May you have a lovely day!

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *