NIBE FESTIVAL

#NIBE16 OUTFIT

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd Nibe festival 2016 02

Turtleneck: Sparkz
Skirt: Munthe
Felt hat: Asos
Sunglasses: Polaroid
Bag: Zac Posen
Boots: Jeffrey Campbell

Festlighederne til Nibe Festival er slut for mit vedkommende, jeg bliver nemlig hentet om et par timer og skal direkte videre til min kusines studenterfest. Jeg kan godt mærke på min krop, at jeg er  ved at være for gammel til at arbejde 34 timer på 2 døgn for at tage direkte videre til festival. Jeg har haft det så sjovt, jeg har været i rigtig dejligt selskab og jeg har lyttet til nogle super cool artister. Natten til i dag sluttede af med Christopher og efterfølgende Nik & Jay koncert, og det var den helt perfekte afslutning på en dejlig festival ude i skoven.

I’m ending the festivities for Nibe Festival today. In a few hours I’ll be picked up to attend in my cousin’s graduation party. I can really feel on my body that I’ve worked 34 hours Monday – Tuesday, and then went directly to the festival, so I’m looking forward for at few days off next week. I’ve had so much fun, I’ve been in really nice company and I’ve listened to amazing artists. The night ended with Christopher performing and then a Nik & Jay concert, and it was the perfect end to a super amazing festival out in the forest.

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd Nibe festival 2016 03

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd Nibe festival 2016 04

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *