ITALIEN

NEW WHITE DRESS

Sunglasses MARC JACOBS / Dress ZARA / Bag GUCCI / Sandals PRETTYLITTLETHING*

Jeg fik købt et par ting i Zara, blandt andet denne smukke hvide kjole, som jeg har fået så mange komplimenter på, både online men også af kollegaer og kunder i butikken. Det er virkelig dejligt, når man selv føler, man har gjort et godt køb, og folk omkring en også kommenterer på det. Kender I ikke det? Man får et helt andet selvtillidsboost, når en fremmed kommenterer på det, end hvis ens mor eller kæreste fx fortæller, at den er flot. Nå, men den er altså fra Zara, og oprindeligt er det vist egentlig ikke en kjole, men en lang bluse. Jeg har dog købt min i str. large, så den er lige lidt ekstra lang. Mine sandaler købte jeg på Asos’ udsalg lige inden vi skulle afsted, og jeg brugte nærmest ikke andre sko end disse i Italien. De er SÅ lækre bløde, og I kan altså stadig få fingrene i dem, hvis I bruger str. 36 eller 37! De koster intet mindre end 139 kr. Jeg overvejer lige kort, om jeg skal bestille en ekstra str. 37, bare for at have to par, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *