MAD & DRIKKE

Nam: Social dining & drinks

 

 

 

 

 

I en månedstid nu har jeg set en fyr. En som jeg faktisk har kendt ret lang tid, hvor det hele pludselig endte med at blive lidt mere romantisk end venskabeligt. Det kan jo ske, haha. Nå, men i mandags var vi på Nam for at smage lidt af, hvad der menukort byder på.

Nam åbnede den 1. september, og er allerede et meget besøgt sted. Vi blev mødt med en velkomstdrink, deres signaturdrink, som er med gin, agurk og lime. Virkelig lækker drink i øvrigt, som var perfekt at starte aftenen på. Derefter stod den på 6-retters menu med 3 glas vin til.

Til forret fik vi serveret skagen skinke svøbt omkring sprøde urter og smørristet brød samt sorte ris med ramsløg (ja, det er de sorte plader dér, og de smagte virkelig godt). Dernæst fik vi serveret dumplings med jomfruhummer, dehydreret tomat og hummersuppe samt smørdampet kål med syrnede bønner og brunet sojasmør. Til hovedret fik vi serveret chicken wings med bbq samt grillet okse med porre, hvidløg og blomsterkarse. Det var så lækker en middag, og jeg gad gerne gøre det hele om igen en dag, eller måske endda prøve deres 12-retters middag!

Da vi gik derfra, var vi begge propmætte og kunne godt mærke, at vi havde fået lidt ekstra alkohol i blodet, og faldt derfor også i søvn kort tid efter, vi kom hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *