FAMILIELIV

Moweo bedside crib

REKLAME for Jollyroom | I løbet af det meste af min graviditet var jeg overbevist om, at Magnus skulle sove i sin egen seng. På sit eget værelse. Jo tættere vi kom på terminsdatoen, jo mere blev jeg dog i tvivl. Var det nu også en god idé, at han lå så langt væk? Bevares, Magnus’ værelse ligger klods op af vores soveværelse. Og døren imellem står altid åben. Så der er kun en væg imellem hans seng og vores, men alligevel.

Derfor fik vi købt en vugge, som vi hang op i loftet, og dét var den perfekte løsning (troede jeg). For så var han da inde i soveværelset sammen med os. Efter fødslen kom jeg dog pludseligt på helt andre tanker. Jeg var ellers stensikker på, at jeg ville blive sådan en benhård mor. Sådan en der bare kunne klare ærterne, uden at blive følelsesmæssigt påvirket. Men nej.

Jeg er bekymret for vores lille mus hele tiden. Hvis han sover lidt for tungt, kan jeg godt finde på at prikke lidt til ham, så han lige giver et lille spjæt eller piv fra sig; så ved jeg, at han er i live. Og så kan jeg derefter arbejde videre på det, jeg var i gang med. Lige indtil han giver næste lyd fra sig, og han har tabt sutten, vil have mad eller skiftet ble. Jeg er en helt anden person, end hvad jeg lige havde forestillet mig, og det er egentlig lidt underligt.

Moweo bedside crib

Nå, men den vugge der vi fik hængt op i loftet… Det fungere heller ikke helt for mig. Vuggen han ca. 1,5 meter fra sengen, og ved det mindste grynt, nys eller gråd, var jeg oppe at se til ham. For at se, om jeg kunne gøre noget, for at han lå bedre eller var tilpas. Jeg fik ikke sovet, når jeg lå så langt fra ham. Det endte med, at han faldt i søvn i babynesten i midten af os. Men da vi ikke har mere end en 140×200 seng, endte vi begge med at ligge helt ude på kanten. Vi fik altså ikke super meget søvn, og det fungerede heller ikke.

Så lige omkring midnat, når han meldte sin første natte-sult, tog jeg Magnus med ind i stuen, gav ham mad og en tør ble på, viklet ham ind i sin dyne. Og så lå han og sov på mig hele natten, så jeg kunne holde øje med ham. Jeg kunne simpelthen ikke lukke et øje, hvis jeg ikke kunne observere ham hele tiden. Jeg tror, det er meget typisk nybagte mødre. Er det ikke?

Men at sove på sofaen hver nat, var heller ikke en holdbar løsning. Jeg ville jo også gerne ligge sammen med Axel inde i soveværelset. Så vi måtte finde en anden og bedre løsning at finde ro på. Og det har vi nu endelig fundet med Moweos bedside crib, som vi nu har haft weekenden over. Det er den helt perfekte løsning! Jeg kan i løbet af natten let se til ham, uden jeg behøver at rejse mig hver gang. Og jeg får ligeledes heller ikke ondt i nakken, fordi jeg er nødt til at sidde op og sove i sofaen.

"Sengen giver mig den tryghed, jeg søgte"

Sengen har et ret stort liggemål, og størrelsen er helt perfekt. Han kan nemlig ligge i sin babynest i sengen, så han ikke triller ud. Babynesten sover han også i i dagtimerne, mens jeg får ordnet vasketøj, rengøring, opvask osv.

Vi er så glade for Magnus’ nye seng fra Moweo, og nu kan han endelig sove trygt. Og sengen giver ligeledes også mig den tryghed, jeg søgte. Han ligger nemlig lige ved siden af mig hele natten, og jeg let kan holde øje med ham <3

Sengen kan i øvrigt købes lige her med -58 %.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *