COMWELL KELLERS PARK

MONDAY MORNING

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 01

Jeg synes altid at det er ekstra hårdt at komme op mandag morgen i forhold til de andre ugedage, men jeg har en idé om, at dette år bliver mere overskueligt end de to forrige, fordi jeg har en masse yndlingsfag. I dag starter jeg fx ud med tre timers design, hvorefter jeg har tre fritimer, som altid bliver brugt ret fornuftigt på enten lektier eller en kaffe inde i byen 😉 I morgen skal jeg ud at rejse, hvilket jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om!

It’s always extra hard to get up and going on Mondays. Today I’m starting the day with three hours of design, which I really like. It’s such a nice way to start the week. Tomorrow I’m traveling to Bruxelles together with a few Scandinavian bloggers, which I’m really looking forward to as I’ve never been to Belgium. Have you been in Bruxelles, and is there something I just have to see there?

Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 02 Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 03 Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 04 Sofie Martine - Aalborg Denmark blog - Fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *