Ydelser

Nå dine mål igennem kreativt og målrettet content, der skaber resultater

Dine kunder er på sociale medier

Hvis du ønsker at skabe resultater igennem sociale medier, er det ikke bare noget, du lige kan være aktiv på, når tiden og lysten er til det. Det er i 2021 en nødvendighed med kontinuerligt kreativt content i en effektiv marketingstrategi.

Sofie Martine studio er uddannet grafisk designer samt social media manager. Jeg hjælper små som store virksomheder med diverse grafiske projekter eller længerevarende samarbejder inden for grafisk design og sociale medier.

Sociale medier

Ønsker du hjælp til dine sociale medier? Sofie Martine studio skaber værdi for din virksomhed. Har du selv billederne, eller ønsker du en all-inclusive løsning med fotografering og videoproduktion?

Fotografering

Ønsker du at forevige minderne af børnene, der leger på stranden? Billeder af dit menukort, din næste kollektion eller måske gravid- eller nyfødt fotografering? Uanset hvad dine ønsker kan være, kan jeg hjælpe dig.

Videoproduktion

Ønsker du at fortælle et budskab med en video? En video kan nemt vække en stemning hos modtageren, som et billede ikke kan fremskabe på samme levende og unikke måde.

Influencer marketing

Ønsker du at skabe omtale med influencer marketing? Jeg hjælper med at finde influencere, der matcher din virksomhed, dit produkt og dine værdier.

Grafisk design og webdesign

Ønsker du at udtrykke dig og præsentere et budskab via grafisk design? Jeg kan hjælpe dit brand med at skille sig ud på alle digitale platforme eller i tryksager.

Rådgivning og sparring

Ønsker du hjælp til de sociale medier? Jeg hjælper dig godt i gang ved at gennemgå de vigtigste funktioner og hjælper med at skabe en strategi for din virksomhed.

Sociale medier

Grav7Bistro

Grav7Bistro er en ny restaurant i Aalborg. Med et travlt køkken og masser at se til i opstartsfasen, ønskede Ibrahim hjælp til sine sociale medier med alt hvad det inkluderer.

Ibrahim og jeg har i fællesskab lavet en strategi for planlægning for hele året, og herefter har jeg hjulpet med fotografering, videoproduktion, tekstforfatning og generel kommunikation på de sociale medier.

Ydermere har jeg hjulpet med optimering af webdesign, så billeder, video og tekst hele tiden har været opdateret.

Skal jeg hjælpe dig?

Ønsker du også hjælp til at håndtere dine sociale medier? Eller trænger du bare til et skub i den rigtige retning. Så kontakt mig allerede i dag.

Fotografering

Rav & Ro

Rav & Ro ønskede “live” produktbilleder, hvor produktet var i fokus, og gerne i ånd med hele sjælen bag virksomheden, som er inspireret fra Vesterhavets styrke.

Rav & Ro startede ud som et magisk univers til babyer, men har senere udviklet sig til flere produkter bestående af en salve med ravstøv samt unikke knapper af rav. Med inspiration fra Vesterhavets styrke, har “uperfekt” overskudsrav fra de danske kyster fået nyt liv.

Skal jeg hjælpe dig?

Ønsker du også produktbilleder til din virksomhed? Billeder af dine børn, dit menukort eller måske din næste kollektion? Så kontakt mig allerede i dag.

Videoproduktion

Overskrift

Tekst

Tekst

Skal jeg hjælpe dig?

Ønsker du også hjælp til at skabe en historiefortælling eller måske en reklamevideo for din virksomhed Så kontakt mig allerede i dag.

Influencer marketing

Find det rette match

Efter mere end 12 år som influencer, har jeg ikke blot en bred viden og erfaring inden for denne branche, men også et enormt stort netværk, som jeg kan gøre nytte af, når jeg skal hjælpe dig med at skabe influencer marketing for din virksomhed.

Det kan være en jungle at finde frem til det rette match mellem virksomhed og influent. Og hvordan finder man egentlig ud af, om den rette nu også er den rette?

Skal jeg hjælpe dig?

Ønsker du hjælp til at finde de rigtige influencere, der matcher din virksomhed? Eller ønsker du et vedvarende samarbejde med én, der kan være ansvarlig for influencer marketing? Så kontakt mig allerede i dag.

Grafisk design og webdesign

Foodie Aalborg magasindesign

Til Foodie Aalborg var jeg med i designprocessen fra ide til færdigt produkt, hvor vi til slut stod med et færdigtrykt magasin i hænderne.

Ud over grafiske tryksager eller grafisk design til sociale medier, leverer jeg også webdesigns, der er brugervenlige fra alle enheder.

Skal jeg hjælpe dig?

Ønsker du også grafiske tryksager til din virksomhed? Eller måske en ny hjemmeside eller opdatering af denne? Så kontakt mig allerede i dag.

Rådgivning og sparring

Råd, fif eller vejledning?

Jeg hjælper dig godt i gang med dine sociale medier ved at gennemgå de vigtigste funktioner og trends.

Har du selv billederne og teksterne, og har egentlig bare brug for at skabe et overblik? Lad mig hjælpe dig med at skabe en strategi for din markedsføring på dine sociale platforme.

Skal jeg hjælpe dig?

Ønsker du et skub bagi til at komme i gang med dine sociale medier? Søger du råd, fif eller vejledning til grafisk design Så kontakt mig allerede i dag.

Tilfredse kunder