MODE

Min første designertaske: Gucci Marmont

Bag GUCCI*

Se lige hvad jeg har købt. Endelig! Tasken er ikke ny på markedet, men jeg synes stadig, det er et klassisk og tidsløst design, som forhåbentligt kan følge mig mange år i fremtiden. Er den ikke smuk? Jeg har faktisk været virkelig længe om at købe denne taske. I flere måneder har jeg on/off været lige ved at købe den, men alligevel ventet lidt til trods for at jeg hele tiden har vidst, at den på et tidspunkt skulle blive min. Jeg har vendt og drejet det oppe i hovedet for at retfærdiggøre købet over for mig selv.

Med en lille ny og en kommende barnedåb i sigte, har der været en del økonomiske udgifter, der også skulle tages højde for, men nu har jeg altså købt tasken – med hjælp fra min søde kæreste. Som et minde om, hvor pisse sej jeg er, at jeg har født vores søn. Ikke fordi jeg er sejere end alle andre kvinder, slet ikke, men det ér sgu da imponerende, hvad kvindekroppen er i stand til at udarbejde, både i løbet af graviditeten, fødslen og hele udviklingen efterfølgende, og det synes jeg ærligt talt, at jeg havde fortjent en ting for. En ting som jeg altid kan have med mig med tanke om, at den er købt efter fødslen af vores søn.

Hvad tænker I om at bruge så mange penge på designervarer? Er det helt tosset, eller kan I godt sætte jer (bare lidt) ind i det?

#nouw30daychallenge

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *