SVERIGE

Med Stenaline til Göteborg

Dress Y.A.S / Bag CALVIN KLEIN / Boots ALDO

Hej piger. Mens jeg sad midt i eksamenslæsningen til min anden sidste eksamen, fik jeg et tilbud på mail, jeg ikke kunne takke nej til; nemlig en tur til Göteborg med StenaLine for at fejre deres nye outlet store ombord på færgen. Min kæreste og jeg havde egentlig besluttet, at vi ville rejse så meget som muligt i år, inden baby ankommer, men vi har valgt en tur til Kroatien fra, for at have et lidt mere økonomisk overskud til alle de ting, baby skal bruge, og nøjes derfor med en storbyferie til Madrid i næste måned, hvorfor denne tur kom helt perfekt. Det er bare en enkelt dag, men det er nok til at nå at koble af, nyde rejsen og hinandens selskab. Jeg var i Göteborg med en veninde sidste år, og har også været i Göteborg et par gange som barn, da mine forældre bor i Frederikshavn, hvor StenaLine sejler fra, så det er ikke en helt fremmed by for mig, og fik sidste efterår øjnene op for Göteborg. Tidsmæssigt er der jo faktisk kortere til Göteborg fra Frederikshavn, end der er til Århus, og ret ofte kan man få billetter tur/retur for 99 kr. pr. mand. Så i dag rejser min kæreste og jeg altså til Göteborg, og jeg glæder mig til at se, hvad de kan tilbyde ombord på færgen, og skal nok holde jer opdaterede – ellers kan I følge med over på Instastory. Må I have en fantastisk dag!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *