HOTEL VIKING

LOTS OF PICTURES FROM MY AMAZING WEEKEND

Spa Treatment

Reklamelinks er markeret med *

Pregnancy swimsuit CARRIWELL*

Pregnancy swimsuit CARRIWELL*

Så er jeg landet igen efter et helt fantastisk ophold hos Hotel Viking. Det var lige, hvad jeg trængte til! Jeg er overbevist om, at jeg har den bedste kæreste, man kunne ønske sig, han har nemlig forkælet mig med en weekend med spa-getaway, og det var så dejligt at komme lidt væk hjemme fra og nyde tosomheden. Min kæreste og jeg havde længe snakket om, at vi gerne ville rejse lidt væk, inden baby kommer, men jeg turde alligevel ikke rejse alt for langt væk, hvis der pludselig skulle komme nogle komplikationer inden fødslen. Jeg føler mig helt opladet efter sådan en weekend, og føler mig egentlig også ret klar til baby M melder sin ankomst <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *