ENGLAND

LONDON DIARY: DAY 4

Hej piger. Hermed er det blevet tid til mit tredje og sidste dagbogs indlæg fra London, det lover jeg jer. På første billede er jeg iført min yndlings camel coat fra New Look, et par herrebukser fra Mango og mine nye Adidas sneakers (faktisk også de eneste sneakers jeg har i min garderobe ud over træningssko). Denne dag disse billeder er taget, gik jeg med min telefon i hånden hele dagen og ventede på, min kæreste ringede. Han skulle nemlig sammen med sin gruppe op til sin bachelor eksamen den dag, og da jeg desværre ikke kunne være der til at tage imod ham, da han kom ud, lovede han at ringe, så snart han havde muligheden for det. Han ringede til mig, lige da vi var kommet ud fra The British Museum, og det var heldigvis gået dem rigtig godt.

Hi girls. It’s time for my third and also my last diary post from London, I promise. I’m wearing my favorite camel coat, my tailored trousers and my new Adidas sneakers (and actually also the only sneakers I have in my wardrobe beside my training shoes). The day these pictures were taken, I was walking with my phone in my hand all day, waiting for my boyfriend to call me. He went to his bachelor exam with his group, and since I couldn’t be there he promised to call as soon as he had the opportunity. He called me just when we left The British Museum, and thankfully it went out very well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *