ENGLAND

LONDON DIARY: DAY 1 + 2

Hej piger. Jeg lovede jo i dette indlæg, at jeg i februar ville få delt resten af mine billeder fra London, og nu har jeg endelig haft tid til at sortere og redigere mellem alle mine 1.200 billeder. Bare rolig, jeg har ikke tænkt mig at vise alle sammen, hehe. Vi rejste ret tidligt afsted søndag morgen, så vi havde en masse tid i London, efter vi havde tjekket ind på vores hotel. Vi brugte dagen i Camden, og herefter tog vi på pub nær vores hotel og fik en lille drink. Dagen efter stod den på city walk, hvor vi blandt andet kom forbi China Town. Jeg synes, det er ret sjovt, når to kulturer så pludselig mødes i gadebilledet, og har også besøgt China Town i New York og Los Angeles. Om aftenen denne dag tog vi igen til Camden, denne gang for at spise aftensmad på Rossopomodoro (se indlæg her). Må I have en rigtig dejlig tirsdag. Jeg håber, det bliver en god en af slagsen.

Hi girls. I promised you this post with my pictures from London in the start of February, and now I’ve finally had time to publish them. We traveled quite early on Sunday morning, so when we’d checked into our hotel, we spent the rest of the day in Camden, and in the evening we went to a pub near our hotel and got a drink. The following day we went on a city walk, where we came across Chinatown. I’ve also visited Chinatown in New York and Los Angeles, and I think it’s cool how two cultures suddenly meet like that. In the evening the second day we went back to Camden for a dinner at Rossopomodoro. That was the first two days in London. May you have a lovely Tuesday.

Camden Market: 32 Camden Lock Pl, London NW1 8AL, Great Britain

China Town: 27 Wardour St, London

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *